Las Villas de Amadores

Amadores, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Bar
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 52.3 km (39 mins)

Hotelinformation

Dette kompleks ligger et afsides og privilegeret sted meget tæt på et udsigtspunkt med udsigt over Amadores strand og 500 m til selve stranden. Det ligger desuden 500 m fra centrum af Amadores, hvor gæsterne vil kunne finde adskillige forretninger, restauranter og barer, mens der er 1,8 km til Mogán og 2 km til turistområdet i Puerto Rico. Endvidere er der 1 times kørsel til Las Palmas og 50 km til Las Palmas lufthavn.

Dette meget fredelige etablissement blev bygget i 2009 og består af i alt 54 lejligheder i ferielandsbystil. Af faciliteter tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben reception, hvor der mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Der er også internetadgang (mod betaling), og gæster i bil tilbydes en parkeringsplads og mulighed for overdækket garageparkering. Ydermere kan man leje cykler på stedet samt købe udflugtsbilletter i receptionen.

Alle villaer rummer 1 eller 2 soveværelser og en sofa i stuen. De er desuden indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng. Hertil kommer satellit-tv, internetadgang, safeboks og veludstyrede køkkener med komfur, køleskab, mikrobølgeovn og vaskemaskine. Som en del af standardindretningen tilbydes der ydermere mulighed for at lave te og kaffe, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg i alle boligenheder, ligesom hver boligenhed rummer en terrasse med havudsigt.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider