Mövenpick El Gouna

El Gouna, Egypten Flag - Egypten

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 0 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/egypten/el-gouna/movenpick-el-gouna/
  • PoolChildren
  • Restaurant
  • DistanceToTown:
  • Bar
  • Aircondition
  • DistanceToBeach: 0 m
  • Pool

Hotelinformation

Skønt hotel med perfekt beliggenhed
Hotellets beliggenhed er i absolut topklasse med dets placering på spidsen af El Gouna, hvor det er omgivet af smukke laguner, blomstrende haver og lige ud til det røde hav, hvor man som hotelgæst rigtig kan nyde synet af det turkisblå vand. Hotellets værelser er fordelt på syv klynger fordelt på forskellige etager. Hotellet og dets omgivelser er kørestolsvenligt, har fire elevatorer og 15 handicapværelser til rådighed. Hotellet har endvidere fået flere certifikater og priser for deres fokus på bæredygtighed; Green Globe-certifikatet, Travellife Gold-prisen og Green Star Hotels 5*-prisen. På hotellet finder I tre poolområder og to børnepools.

På Mövenpick Resort and Spa El Gouna er der kræset for det kulinariske. Her finder du et bredt udvalg af nationale og internationale retter og snacks i de mange restauranter, som hotellet råder over. Palavrion er buffetrestauranten, hvor morgenmad, frokost og aftensmad kan indtages, men de mange a-la-carte-restauranter og barer bl.a. byder på alt godt fra havet, orientalske retter, italienske klassikere, samt snacks, drinks og en ”swim up bar” – så behøver du slet ikke at forlade poolen, når tørsten skal slukkes.

På hotellet kan du benytte dig af træningsrummet, sauna, dampbad, jacuzzi m.m. Derudover er det muligt at spille bordtennis, tennis og squash. Har du lyst til at forbedre dine evner inden for en af disse sportsgrene, så er der mulighed for at få undervisning to dage om ugen – forhør dig i receptionen.

Sådan bor du
Alle værelser er rummelige og har udsigt til enten hotellets have, havet eller de smukke laguner. Indretningen på værelserne er rummelig og indeholder badeværelse med bad, hårtørrer, aircondition (mulighed for separat indstilling i hvert enkelt rum), fladskærms-TV, telefon, fri WIFI, safeboks, kropsvægt, minibar og elkedel.

Værelserne spænder fra 40 m2 til 112 m2 og har udsigt til enten hotellets have, lagunerne eller havet.

Standardværelserne er på 40 m2 og har en lille terrasse med udsigt til haven.

Deluxe Lagoon View har enten balkon eller terrasse med udsigt til lagunerne.

Deluxe Sea View har en fremragende udsigt til havet.

Familie Lagoon View er på 50 m2 og har en dobbeltseng i stueetagen, samt to senge på øvre etage. Til værelset hører balkon med udsigt til enten lagunerne eller poolen.

Deluxe Suiten er på 72 m2, har et soveværelse og en stue. Desuden er der en terrasse med udsigt til enten lagunerne eller havet.

Familie Suiten er en rummelig suite på 112 m2 har en stue og to separate soveværelser med tilhørende badeværelse. Desuden er der en terrasse med udsigt til enten lagunerne eller havet.

Det er muligt at få et handicapværelse på forespørgsel.

Pension
Dit ophold på Mövenpick Resort and Spa El Gouna er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension og All Inclusive.

Mere om Mövenpick Resort & Spa El Gouna
Bemærk at der er dresscode på alle hotellets restauranter om aftenen: skuldrene skal være tildækkede.
Der er begrænset rejselederservice i El Gouna-området, men Bravo Tours rejseledere bor i Hurghada. I kan altid kontakte dem på telefon – døgnet rundt.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider